Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl
Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów i motocykli marki Suzuki.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytanie odnośnie karoserii mk3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna -> Swift
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mycha615

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 4:59 pm    Temat postu: Pytanie odnośnie karoserii mk3 Odpowiedz z cytatem

Witam posiadam Swifta mk3 z silnikiem 1,6 16V rocznik 1992.

Zżera go już trochę rdza i zastanawiam się nad kupnem zdrowej karoserii w którą przełożyłbym silnik i resztę osprzętu.

Ostatnio znalazłem na aukcji karoserię mk3 rocznik 1996 z silnikiem 1,3.

I właśnie dlatego wychodzę do Was z pytaniem:
Czy w tą karoserię dałoby się przełożyć silnik z mojego auta oraz resztę części? Very Happy

Nie wiem czy one się jakoś różnią a że mój Swift jest w niezłym stanie technicznym (jedynie z blachą jest problem) i kupiłem go za grosze z instalacją gazową to opłacałaby mi się taka przekładka Smile

Proszę o pomoc Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna -> Swift Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: