|
Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów i motocykli marki Suzuki.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dolorian

|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 9:04 pm Temat postu: Dane Suzi GS 650 G Katana |
|
|
| Witam szanownych forumowiczów, potrzebuję dane na temat Suzuki GS 650 G Katana, z roku 1981. Właśnie mam rozebrany silnik i potrzebne mi są jakieś dane ustawcze, lub serwisowe. A, jeżeli komuś walają się jakieś ciuki(części) do takiego sprzętu to chętnie nawiążę kontakt. Z góry wielkie dzięki Gregor |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bejbe
|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 9:57 am Temat postu: |
|
|
| witam posiadam tez suzi ten sam co ty i ksiazke serwisowa ale w jezyku angielskim moge przeslac zdjecia jakie zrobie danym strona pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dolorian

|
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Hej. To super że masz książkę. Jeżeli mógłbyś przesłać mi dane, to będę happy Głównie chodzi mi o dane ustawcze silnika, i jak by były jakieś rysunki to bym prosił. Mam różne części, może coś potrzebujesz? Pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bejbe
|
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 7:54 pm Temat postu: |
|
|
witam po piersze jestem kobieta wiec moze przejdzmy na ty beata sie nazywam nie ma spray moge ci wyslac fotki na emila ktore zrobie !!! jezeli niestes z okolic obecnie pomorza to moge skserowac i wsyalc ci to co bedziesz poczebowla !!! dzieki narzie ma wszytko do mojej suzi jak co to sie odezwie:) ps podaj emil to wysle ci fotki pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|