Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl
Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów i motocykli marki Suzuki.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dane Suzi GS 650 G Katana

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna -> Supersport, Street, Sport Enduro, Cruiser, Offroad, ATV
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dolorian

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 9:04 pm    Temat postu: Dane Suzi GS 650 G Katana Odpowiedz z cytatem

Witam szanownych forumowiczów, potrzebuję dane na temat Suzuki GS 650 G Katana, z roku 1981. Właśnie mam rozebrany silnik i potrzebne mi są jakieś dane ustawcze, lub serwisowe. A, jeżeli komuś walają się jakieś ciuki(części) do takiego sprzętu to chętnie nawiążę kontakt. Z góry wielkie dzięki Gregor
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
bejbe

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 9:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam posiadam tez suzi ten sam co ty i ksiazke serwisowa ale w jezyku angielskim moge przeslac zdjecia jakie zrobie danym strona pozdro
Powrót do góry
Dolorian

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 4:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej. To super że masz książkę. Jeżeli mógłbyś przesłać mi dane, to będę happy Very Happy Głównie chodzi mi o dane ustawcze silnika, i jak by były jakieś rysunki to bym prosił. Mam różne części, może coś potrzebujesz? Pozdro
Powrót do góry
bejbe

PostWysłany: Sob Lut 13, 2010 7:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam po piersze jestem kobieta wiec moze przejdzmy na ty beata sie nazywam Smile nie ma spray moge ci wyslac fotki na emila ktore zrobie !!! jezeli niestes z okolic obecnie pomorza to moge skserowac i wsyalc ci to co bedziesz poczebowla !!! dzieki narzie ma wszytko do mojej suzi jak co to sie odezwie:) ps podaj emil to wysle ci fotki pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna -> Supersport, Street, Sport Enduro, Cruiser, Offroad, ATV Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: