Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl
Forum dyskusyjne dla użytkowników samochodów i motocykli marki Suzuki.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zgubiony kluczyk z immo

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna -> Rozmowy ogólne o Suzuki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
leong

PostWysłany: Sro Lut 03, 2010 9:11 pm    Temat postu: Zgubiony kluczyk z immo Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem. Jestem posiadaczem Suzuki Wagon R+ z 2003 r i zgubiłem zapasowy kluczyk do niego. Jest fajnie póki nie zgubię kluczyka, którego używam. Wiem, że kluczyk posiada immobilizer, transponder czy jak to zwał. Gość w dorabialni kluczy zczytał z kluczyka kod i stwierdził, że kodowani jest od opla, powiedział również, że do zaprogramowania tego czegoś potrzebny jest kod dostarczany wraz z pojazdem. Ja samochód kupiłem w salonie jednak kodu w papierach nie było. Jak go zdobyć???. W salonie powiedzieli mi, że nowy, nacięty kluczyk kosztuje 700 złociszów chyba plus kodowanie. Może ktoś ma pomysł jak ograniczyć koszty drugiego, zapasowego kluczyka?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Avalanche
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 03, 2010 9:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kod czasami jest na blaszce dołączonej do kluczyka.
Miałeś jeden kluczyk?
Powrót do góry
leong

PostWysłany: Czw Lut 04, 2010 8:42 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ten kod to do nacięcia kluczyka nie do immo
Powrót do góry
lukaszl_86

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 12:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie chcąc tworzyć nowego wątku może koledzy poradzą coś w przypadku zagubienia ekhm , pilota od centarlanego/alarmu do balerona Rolling Eyes
Powrót do góry
Wrona
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 6:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łukasz a masz tylko jeden ten pilot??
powiem Ci szczerze że ja mam dwa i w razie zgubienia nie wiem co by zrobił Confused hmm chyba żę idzie dostać same piloty od danego typu alarmu i centralki zamontowanej w samochodzie
lukaszl_86

PostWysłany: Sro Lut 10, 2010 9:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wrona napisał:
Łukasz a masz tylko jeden ten pilot??
powiem Ci szczerze że ja mam dwa i w razie zgubienia nie wiem co by zrobił Confused hmm chyba żę idzie dostać same piloty od danego typu alarmu i centralki zamontowanej w samochodzie

no właśnie jest i teraz się z niego korzysta ale nie wiem co będzie jak zaginie , bo to rożnie bywa Confused
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Suzuki Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.suzukiklub.pl Strona Główna -> Rozmowy ogólne o Suzuki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: