Joozwa pisze:
Rav2462 pisze:
Zgadza się kolego Piogol, masz racje. I to właśnie o tę kontrolkę(lampke) mi chodziło. Zagadka rozwiązana. Dzieki Panowie
Widać słabo się Kolego przygotowałeś do zakupu
Instrukcję czytamy przed uruchomieniem urządzenia bo potem może już być za późno
![Mr. Green :]](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Czy ja wiem, raczej nie sposób ze wszystkim sie zapoznać, szczególine jeszcze przed zakupem

niektorzy przez caly okres eksploatacji nie wiedza wielu rzeczy o swoich samochodach co jak i dlaczego. Oczywiscie nie chwale tego, ale sam sie na to ostatnio naciąłem. ostatniego dnia posiadania skody, odkurzając go przed sprzedażą do salonu gdzie kupowałem suzuki, odkrylem drugie dno w schowku, o którym przez wczesniejsze 5 lat nie mialem pojecia, i w dodatku sie denerwowalem, że cholernie maly ten schowek, że ledwo co mozna tam zmieścic

a wracajac do senda, to nie jest to aż tak niesaowicie ważne (ta kontrolka), bym musiał wiedzieć o niej wszystko zanim wróce samochodem z salonu do domu. Tym bardziej nie wiem jak wyobrażasz sobie czytanie instrukcji przed uruchomieniem urządzenia. Miałbym siedziec w samochodzie na parkingu pod salonem i studiowac ksiązke grubości 5 cm?
Juz prędzej jestemm skłonny zgodzić sie z odpowiedzia któa jest tuż pod Twoją wypowiedzia, niż z Twoją, z całym szacunkiem oczywiscie