Widzę, że pojawiły się dwa podobne wątki, więc może by je połączyć?
A w temacie, to sam się zastanawiałem, czy o to nie zapytać. Przy czym jak mama AllGrip i samochód z 2021, ale właśnie wymieniłem opony i też zauważyłem, że mam delikatne drgania. Problem w tym, że sam nie wiem, czy one wcześniej też były, ale wtedy uznałem, że ten typ tak ma, czy pojawiły się po wymianie opon, po której zacząłem bardziej zwracać uwagę na ten efekt. Patrząc na opony (tak wiem, na oko to chłop umarł

) nie widzę, aby coś było z nimi nie tak, a jak próbowałem sobie przypomnieć czy przed wymianą to też występowało to sam nie wiem, jakieś drgania też się na pewno pojawiały, ale czy takie same i w takim samym natężeniu?
Dodam, że zbieżność stosunkowo niedawno była robiona, koła raczej dobrze wyważone, bo przy wymianie kontrolowałem co tam mechanik robi, ciśnienie właściwe... z tego co piszecie to może kwestia tarcz hamulcowych. Z drugiej strony mam wrażenie, że każdą nierówność asfaltu da się wyczuć na kierownicy, więc może po prostu drogi nie są tak równe jak się wydaje i to coś normalnego?